Sponsors

Onze sponsors even kort voorgesteld.

Klikt u voor meer info op het logo van de betreffende sponsor.

MonkeyTownLogo-2014-400px-01

Monkey Town

Het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

IEDERE KLANT, IEDERE RUIMTE, IEDER PROJECT IS UNIEK

Het vertalen van uw persoonlijke wensen is onze uitdaging. Om tot een succesvol ontwerp te komen is het essentieel uw wensen en benodigdheden te doorgronden. Uw huis wordt pas echt uw thuis als het uw levenswijze en identiteit weerspiegelt. Hetzelfde geldt voor uw zakelijke ruimtes: het interieur van een winkel, restaurant of kantoor is op z’n best als het een herkenbare exponent is van het DNA van uw bedrijf.

Logo-Farm-Frites-FC-web

De wereld van Farm Frites

wordt beheerst door de aardappel, en wat je er allemaal mee kunt doen. Lees hier waarom Farm Frites toonaangevend is in aardappelverwerking.

Farm Frites levert een bijzonder uitgebreid assortiment aardappelproducten aan iedereen die de consument van dienst is bij het buitenshuis eten: van cafetaria tot restaurant, van bedrijfskantine tot hotelketen. Naast de klassieke frietjes zijn dat tegenwoordig ook een extra heerlijk Nieuwe Generatie frites assortiment en producten met toegevoegde waarde in de vorm van minder vet/calorieën en meer gebruiksgemak.

emte

Gewoon de lekkerste supermarkt

Met meer dan 130 supermarkten is het bijna niet voor te stellen dat EMTÉ ooit ontstaan is uit één enkele winkel: de slagerij die Mechie Trommelen samen met zijn vrouw opende in Waalwijk. Deze bleek zo’n succes, dat in 1965 de opening van de eerste supermarkt volgde. Hoewel dit alweer 50 jaar geleden is, bepaalt deze historie voor een groot deel de EMTÉ die u nu kent.

Lipton-Ice-Tea-logo-200x

Lipton Ice Tea Green

is heerlijk verfrissend en laag in calorieën. Het bevat geen koolzuur en dit maakt het goed doordrinkbaar en passend bij elke maaltijd.
Probeer ook eens Lipton Ice Tea Green met…

Een sandwich, als frisse aanvulling op het broodje!
Een salade, door de milde smaak in vele combinaties mogelijk!

Lipton Ice Tea Green,lekker bij de lunch.

Chocomel_BND_PMS_gold outlined

De nieuwe Chocomel

Chocomel slaat een nieuwe weg in op het gebied van design. Een nieuwe toekomst, maar met de vertrouwde smaak van Chocomel. De enige èchte.

hand-horeca-logo-native

Het recept voor uw totale horeca inrichting

Hand Horeca is de grootste Noord Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons al jaren in het pittoreske dorp ’t Veld, gelegen tussen Alkmaar en Schagen. Op onze locatie hebben wij 4 commerciële adviseurs tot uw beschikking, alsmede diverse showrooms, waar wij u kunnen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben vele (horeca) bedrijven e.t.c van onze diensten gebruik gemaakt.

Kwekkeboom oven

Kwekkeboom Oven zijn heerlijke krokante snacks en hapjes uit de oven. Met de kwaliteit die je van Kwekkeboom gewend bent. Altijd smaakvol en ambachtelijk bereid en rijk gevuld met de beste ingrediënten. Kwekkeboom ovensnacks en hapjes worden in de oven bereid en zijn net zo krokant en lekker als snacks uit de frituur. Voor de bereiding is dus geen frituur meer nodig, waardoor je geen last meer hebt van alle ongemakken van de frituur.

kroon-logo

Kroon Wilnis

E. Kroon Wilnis B.V. is een bedrijf die zich al sinds 1977 bezig houdt met de in- en verkoop van oud ijzer en diverse andere metalen, zoals aluminium, roestvrijstaal, koper, kabel, elektromotoren etc.

 TENTOO-LOGO-200x

Payroll van Tentoo: ontdek de voordelen

Payroll van Tentoo maakt ondernemerschap een stuk eenvoudiger. Met payroll heb je namelijk geen zorgen om verloningszaken!

Tentoo is het eerste payroll bedrijf van Nederland. Met onze payroll dienst ondersteunen wij sinds 1992 flexwerkers, freelancers, zzp’ers en werkgevers van klein tot groot. Zo ervaren zij geen zorgen, risico’s en belemmeringen rondom uitbetalingen en werkgeverschap. Met 23 jaar ervaring weten wij precies hoe wij hen met payroll onbekommerd kunnen laten ondernemen!

Werkgevers en freelancers die kiezen voor payroll van Tentoo kunnen rekenen op gemak, maximale flexibiliteit en uitstekende service.

leicon_indoorplay

Leicon

Leicon is op het Europese vasteland een pionier in de wereld van indoor speeltuinen. In 1996 verkocht Leicon haar eerste funhouse of indoor speelstructuur voor een Franse fabrikant. In de daaropvolgende jaren verdeelde Leicon de toestellen van twee buitenlandse fabrikanten om in 1999 uiteindelijk zelf de productie in handen te nemen.

Forte-Sportswear-wit-met-kleurenbalk-200x

Passie voor sport

FORTE Sportswear ontwerpt, creëert en produceert functionele sportkleding gericht op de behoeften van de sporter. Van topsporter tot recreatieve sporter: FORTE Sportswear levert technisch hoogwaardige sportkleding.

De kwaliteit van onze kleding wordt elke dag getest door topsporters. Wij werken samen met o.a. het Continental Cycling team van Metec en het Pro Cycling team uit Stuttgart. Op de Olympische Spelen van Sochi won de Poolse schaatser Zbigniew Brodka de gouden medaille op de 1500 meter in een Powerstretch schaatspak van FORTE. Mede hierdoor komen ook wij tot topprestaties!

arend logo 2013

Sterk op alle vlakken

Horeca en Projectinrichting

De Arend kent zijn oorsprong  in de Horeca. In de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 runden Jos en Dorie Goesten in Ammerzoden Café “De Arend”

In de jaren ‘80 en ‘90 groeide café De Arend van dorpscafé uit tot zalenbedrijf en uiteindelijk tot discotheek voor de jeugd in de regio.
Omdat deze activiteiten zich alleen in het weekend afspeelden had Jos Goesten zijn handen vrij om zich meer toe te leggen tot  het opkopen van Horeca Meubilair en Apparatuur, zowel nieuw als gebruikt.
Vanaf 1982 verkocht hij deze producten weer door onder zijn bekende café naam. “De Arend Horeca Meubilair en Apparatuur” was geboren.

Douwe_Egberts_Nederland

Douwe Egberts

bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure in 1753. Tegenwoordig is merk niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten.

VCV- Gebr. Kwakman B.V. brengt dekvloeren aan voor particulieren, overheden en bedrijven

Sinds haar oprichting in 1979 door de familie Gjaltema is het bedrijf, ondanks haar sterke groei in de afgelopen jaren, altijd een familiebedrijf gebleven.

VCV- Gebr. Kwakman B.V. brengt dekvloeren aan voor particulieren, overheden en bedrijven. Met ons team van 25 gespecialiseerde medewerkers, 4 volautomatische mortelinstallaties, 20 vloerenpompen, onze vrachtwagens en bedrijfswagens verzorgen we vloerprojecten door heel Nederland. Van een vloertje voor uw aanbouw tot enorme bedrijfsoppervlakken.

pasterkamp-logo

Pasterkamp installateurs

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden sanitaire installaties, verwarmings- en koelings- en luchtbehandelingsystemen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van duurzame energie, zo leveren en installeren wij ook zonnepanelen en warmtepompen. En natuurlijk kunt u van oudsher bij ons terecht voor uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden.

adrie-jonk-web

Adrie Jonk

In 1963 begon Adrie Jonk (1945) zijn eigen autorijschool in Purmerend. Vanaf de Purmersteenweg reed hij samen met leerlingen door heel Waterland. In de jaren die volgden groeide de rijschool en kwamen meerdere rijinstructeurs werken bij Adrie Jonk. Het groeiende aantal auto’s werd op zaterdag en zondag weinig gebruikt om les te geven en zodoende begon Adrie Jonk met het verhuren van deze lesauto’s in het weekend. Ook het onderhoud werd in eigen beheer uitgevoerd waardoor al snel een werkplaats werd gemaakt voor les- en verhuurauto’s.

Logo_ADRIE_JONK_DIAP_RGB_web

INQAR Adrie Jonk

is hét adres voor autoverhuur in de Zaanstreek. Met verhuurvestigingen in Purmerend, Zaandam en Zwaag (Hoorn) kunnen wij snel auto’s in deze regio leveren. Met een uitgebreid wagenpark van personen-, bestel- en vrachtwagens van klein tot groot, staat er altijd de juiste huurauto voor u klaar. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij INQAR Adrie Jonk.

hi-res logo

Pinball Palace groothandel BV

heeft al een lange staat van dienst. Met de aanschaf van een oude flipperkast (voor eigen gebruik) welke op een hobbymatige wijze werd gerepareerd is de liefde voor speelautomaten ontstaan. De eerste gebruikte speelbare machine was een feit en dat smaakte naar meer.

In 1998 zijn we gestart met de verkoop van grijpkranen speciaal voor de horeca. Door onze grenzeloze ambitie en korte lijnen met de klanten hebben we ons assortiment snel weten te verbreden.

 Logo_WebOnWeb

WebOnWeb

is een bedrijf dat jou helpt om online te komen. Met onze gecombineerde ervaring en solide knowhow, zijn we een uitstekende pasvorm voor uw projecten.