Sponsors

Onze sponsors even kort voorgesteld.

Klikt u voor meer info op het logo van de betreffende sponsor.

MonkeyTownLogo-2014-400px-01

Monkey Town

Het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Veekens+_350_web

Waar mensen het verschil maken

Het aannemingsbedrijf grond-, weg- en waterbouw bestaat sinds 1951. Bekend door zijn medewerkers, gedreven, oplossingsgericht en altijd de samenwerking zoeken. Het werkgebied omvat de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en de Flevopolder.
Gebr. van der Veekens staat bekend als een daadkrachtige onderneming en een gedegen kwaliteitsbouwer met een no-nonsense mentaliteit. De mensen van deze onderneming durven hun verantwoording te nemen. Van der Veekens heeft hierdoor langlopende relaties met opdrachtgevers opgebouwd.

Logo-Farm-Frites-FC-web

De wereld van Farm Frites

wordt beheerst door de aardappel, en wat je er allemaal mee kunt doen. Lees hier waarom Farm Frites toonaangevend is in aardappelverwerking.

Farm Frites levert een bijzonder uitgebreid assortiment aardappelproducten aan iedereen die de consument van dienst is bij het buitenshuis eten: van cafetaria tot restaurant, van bedrijfskantine tot hotelketen. Naast de klassieke frietjes zijn dat tegenwoordig ook een extra heerlijk Nieuwe Generatie frites assortiment en producten met toegevoegde waarde in de vorm van minder vet/calorieën en meer gebruiksgemak.

emte

Gewoon de lekkerste supermarkt

Met meer dan 130 supermarkten is het bijna niet voor te stellen dat EMTÉ ooit ontstaan is uit één enkele winkel: de slagerij die Mechie Trommelen samen met zijn vrouw opende in Waalwijk. Deze bleek zo’n succes, dat in 1965 de opening van de eerste supermarkt volgde. Hoewel dit alweer 50 jaar geleden is, bepaalt deze historie voor een groot deel de EMTÉ die u nu kent.

Lipton-Ice-Tea-logo-200x

Lipton Ice Tea Green

is heerlijk verfrissend en laag in calorieën. Het bevat geen koolzuur en dit maakt het goed doordrinkbaar en passend bij elke maaltijd.
Probeer ook eens Lipton Ice Tea Green met…

Een sandwich, als frisse aanvulling op het broodje!
Een salade, door de milde smaak in vele combinaties mogelijk!

Lipton Ice Tea Green,lekker bij de lunch.

Chocomel_BND_PMS_gold outlined

De nieuwe Chocomel

Chocomel slaat een nieuwe weg in op het gebied van design. Een nieuwe toekomst, maar met de vertrouwde smaak van Chocomel. De enige èchte.

hand-horeca-logo-native

Het recept voor uw totale horeca inrichting

Hand Horeca is de grootste Noord Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons al jaren in het pittoreske dorp ’t Veld, gelegen tussen Alkmaar en Schagen. Op onze locatie hebben wij 4 commerciële adviseurs tot uw beschikking, alsmede diverse showrooms, waar wij u kunnen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben vele (horeca) bedrijven e.t.c van onze diensten gebruik gemaakt.

 DGtC---logo-200x

DGtC

is een toonaangevende technisch dienstverlener die landelijk actief is op het gebied van de utiliteits- en woningbouw, infrastructuur en industrie. Tot DGtC behoren 13 bedrijven die onder eigen naam en identiteit hun diensten verlenen en samenwerken waar dit waarde toevoegt voor de klant.

De ruim 700 medewerkers van de groep realiseren vanuit 11 vestigingen in Nederland een gezamenlijke omzet van circa 100 miljoen euro. Hiermee behoort DGtC tot de top 20 technisch dienstverleners van Nederland.

kroon-logo

Kroon Wilnis

E. Kroon Wilnis B.V. is een bedrijf die zich al sinds 1977 bezig houdt met de in- en verkoop van oud ijzer en diverse andere metalen, zoals aluminium, roestvrijstaal, koper, kabel, elektromotoren etc.

 TENTOO-LOGO-200x

Payroll van Tentoo: ontdek de voordelen

Payroll van Tentoo maakt ondernemerschap een stuk eenvoudiger. Met payroll heb je namelijk geen zorgen om verloningszaken!

Tentoo is het eerste payroll bedrijf van Nederland. Met onze payroll dienst ondersteunen wij sinds 1992 flexwerkers, freelancers, zzp’ers en werkgevers van klein tot groot. Zo ervaren zij geen zorgen, risico’s en belemmeringen rondom uitbetalingen en werkgeverschap. Met 23 jaar ervaring weten wij precies hoe wij hen met payroll onbekommerd kunnen laten ondernemen!

Werkgevers en freelancers die kiezen voor payroll van Tentoo kunnen rekenen op gemak, maximale flexibiliteit en uitstekende service.

leicon_indoorplay

Leicon

Leicon is op het Europese vasteland een pionier in de wereld van indoor speeltuinen. In 1996 verkocht Leicon haar eerste funhouse of indoor speelstructuur voor een Franse fabrikant. In de daaropvolgende jaren verdeelde Leicon de toestellen van twee buitenlandse fabrikanten om in 1999 uiteindelijk zelf de productie in handen te nemen.

Forte-Sportswear-wit-met-kleurenbalk-200x

Passie voor sport

FORTE Sportswear ontwerpt, creëert en produceert functionele sportkleding gericht op de behoeften van de sporter. Van topsporter tot recreatieve sporter: FORTE Sportswear levert technisch hoogwaardige sportkleding.

De kwaliteit van onze kleding wordt elke dag getest door topsporters. Wij werken samen met o.a. het Continental Cycling team van Metec en het Pro Cycling team uit Stuttgart. Op de Olympische Spelen van Sochi won de Poolse schaatser Zbigniew Brodka de gouden medaille op de 1500 meter in een Powerstretch schaatspak van FORTE. Mede hierdoor komen ook wij tot topprestaties!

arend logo 2013

Sterk op alle vlakken

Horeca en Projectinrichting

De Arend kent zijn oorsprong  in de Horeca. In de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 runden Jos en Dorie Goesten in Ammerzoden Café “De Arend”

In de jaren ‘80 en ‘90 groeide café De Arend van dorpscafé uit tot zalenbedrijf en uiteindelijk tot discotheek voor de jeugd in de regio.
Omdat deze activiteiten zich alleen in het weekend afspeelden had Jos Goesten zijn handen vrij om zich meer toe te leggen tot  het opkopen van Horeca Meubilair en Apparatuur, zowel nieuw als gebruikt.
Vanaf 1982 verkocht hij deze producten weer door onder zijn bekende café naam. “De Arend Horeca Meubilair en Apparatuur” was geboren.

Douwe_Egberts_Nederland

Douwe Egberts

bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure in 1753. Tegenwoordig is merk niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten.

gjaltema-logo_300_130

Gjaltema

Sinds haar oprichting in 1979 door de familie Gjaltema is het bedrijf, ondanks haar sterke groei in de afgelopen jaren, altijd een familiebedrijf gebleven.

De basis van het bedrijf is gelegd in de stad Groningen, maar de groei resulteerde al snel in een extra vestiging te Moerdijk en Leeuwarden. Met Groningen als hoofdvestiging en Moerdijk en Leeuwarden als nevenvestigingen biedt Gjaltema haar opdrachtgevers al jaren een landelijke dekking en kan zij, dankzij een nauwkeurige werkwijze, een zeer snelle levering garanderen.

pasterkamp-logo

Pasterkamp installateurs

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden sanitaire installaties, verwarmings- en koelings- en luchtbehandelingsystemen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van duurzame energie, zo leveren en installeren wij ook zonnepanelen en warmtepompen. En natuurlijk kunt u van oudsher bij ons terecht voor uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden.

Piet-de-Wit-Logo-adres

Piet de Wit

Piet de Wit staat voor topkwaliteit in fietsen

Piet de Wit is een fietsspeciaalzaak in Wormer voor racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Ons assortiment is zeer breed en zeer diep. Wij kiezen bewust voor een aantal uitstekende merken en nemen daarvan de brede productenlijn op.

Ten aanzien van racefietsen, mountainbikes, hybrides en trekkingfietsen vindt u bij ons het topsegment voor veeleisende gebruikers. Echt het neusje van de zalm met frames van aluminium, carbon of titanium.

Wij zijn al 100 jaar een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf, dus u kunt erop vertrouwen dat wij objectieve adviezen geven.

http://shop.pietdewit.nl/

Storck_logo

Storck

In 1995 kwam Markus Storck met zijn eigen frames op de markt, nadat hij voor onder andere Klein de ontwerpen maakte. Vanaf dan ontwikkeld Storck innovatieve, baanbrekende en tijdloze producten die tal van tests en design awards hebben gewonnen. Al jaren staan zij aan de top met het lichtste en stijfste frame van de wereld. In 2013 leverde zij de beste prestatie ooit met de Aernario Platinum. Deze kreeg het beste cijfer ooit voor een frame en is met afstand het beste frame in de wereld ooit.

adrie-jonk-web

Adrie Jonk

In 1963 begon Adrie Jonk (1945) zijn eigen autorijschool in Purmerend. Vanaf de Purmersteenweg reed hij samen met leerlingen door heel Waterland. In de jaren die volgden groeide de rijschool en kwamen meerdere rijinstructeurs werken bij Adrie Jonk. Het groeiende aantal auto’s werd op zaterdag en zondag weinig gebruikt om les te geven en zodoende begon Adrie Jonk met het verhuren van deze lesauto’s in het weekend. Ook het onderhoud werd in eigen beheer uitgevoerd waardoor al snel een werkplaats werd gemaakt voor les- en verhuurauto’s.

Logo_ADRIE_JONK_DIAP_RGB_web

INQAR Adrie Jonk

is hét adres voor autoverhuur in de Zaanstreek. Met verhuurvestigingen in Purmerend, Zaandam en Zwaag (Hoorn) kunnen wij snel auto’s in deze regio leveren. Met een uitgebreid wagenpark van personen-, bestel- en vrachtwagens van klein tot groot, staat er altijd de juiste huurauto voor u klaar. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij INQAR Adrie Jonk.

pouw_blauwe achtergrond_fc

Theo Pouw Groep, ervaren toeleverancier voor de GWW

In de loop der jaren heeft de Theo Pouw Groep zich een stevige positie als toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw verworven. Het personeelsbestand is sterk gegroeid tot meer dan 400 medewerkers. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn onze flexibiliteit en het brede aanbod, zoals het leveren van primaire en secundaire bouwstoffen, betonproductie, het innemen, bewerken en reinigen van grond, sloopwerkzaamheden, het recyclen van bouw- en slooppuin en het verhuren van kranen, shovels, trucks en afvalcontainers.

hi-res logo

Pinball Palace groothandel BV

heeft al een lange staat van dienst. Met de aanschaf van een oude flipperkast (voor eigen gebruik) welke op een hobbymatige wijze werd gerepareerd is de liefde voor speelautomaten ontstaan. De eerste gebruikte speelbare machine was een feit en dat smaakte naar meer.

In 1998 zijn we gestart met de verkoop van grijpkranen speciaal voor de horeca. Door onze grenzeloze ambitie en korte lijnen met de klanten hebben we ons assortiment snel weten te verbreden.

 Logo_WebOnWeb

WebOnWeb

is een bedrijf dat jou helpt om online te komen. Met onze gecombineerde ervaring en solide knowhow, zijn we een uitstekende pasvorm voor uw projecten.